maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kuulumisia pitkästä aikaa

Edellisistä päivityksistä on jo rutkasti aikaa, ja nyt kevätauringon alkaessa pilkistää on kiva hiljalleen päivitellä blogiakin.

Viime kesänä syntyneet sarjispennut ovat jo isoja vonkaleita ja pentujen fyysinen kasvuvaihe alkaa taittua. Toki kokoa ja massaa tulee vielä lisää, mutta nyt nämä nuoret alkavat näyttää särmiään -esimerkiksi Poju otti sunnuntaina ekan kerran niin sanotusti ritolat... mutta vain hetkeksi.

Eilen sunnuntaina 11.3. lähdettiin Milla G:n kanssa koirakiertueelle: omaa bändiä edusti auton takaluukussa Emma ja Gromit. Ensimmäinen kohde oli isoisä eli Fennican Gandalf -ei ole pojanpoika kauas puusta pudonnut: selkeästi isä-Petun tyyppi tulee upeasta Gandalfista. Kuvia todistusaineistona (Millalta tulee sitten ammattitason kuvia, hänellä olikin mukana sellainen vehje että hyvä että mahtui putki takapenkille!).

Keväthanki upotti jo, ja Gromit sai punnertaa tosissaan Gandalfin perässä.


Matka jatkui Espooseen, koirapuistossa treffasimme Pojun ja kaverigöötit. Haakon, Viljami (aivan kuin Maijan Terttu-Marjan veli) ja koko porukka sai aika pirskeet aikaan. Todistusaineisto on kuvamuodossa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti